В шеги, закачки и забавления минава почти всеки трудов ден на

...
В шеги, закачки и забавления минава почти всеки трудов ден на
Коментари Харесай

Парламентът задмина Ергенът: Цончо Ганев лъхал на тестостерон

В смешки, закачки и занимания минава съвсем всеки трудов ден на българските депутати.

Със сигурност продукцията не отстъпва по сладникавост от Ергена, въпреки да е доста по-скъпа и за сметка на данъкоплатците.

Но пък е в пъти по-интригантска и с доста повече чупки и превземки.

Депутатите одобриха на първо четене законопроекта за поощряване на научните проучвания и нововъведенията, чийто вносител е Министерският съвет, съобщи Новини.бг и 24 часа.

В хода на полемиките Манол Пейков се обърна към Цончо Ганев и групата на „ Възраждане “: „ Колкото пъти извадите от джобчето портативната писалчица, с цел да напишете на дъската на живота думата „ национализъм “, толкоз пъти прозира изпод думата „ Путин “ и думата „ подлога “. Моля, придържайте се към по-прости и разбираеми за сътрудниците ви понятия “.

„ Обидно е за институцията парламент да приказват хора, които са в нетрезво положение, крещят, залитат, колкото да вървят, с едни и същи облекла една седмица, вмирисани, гнусни. Наздраве, Маноле! “, отвърна Ганев.

Явор Божанков също се изрече от трибуната: „ Цончо Ганев е същински мъжага, с тази строга прическа лъха на тестостерон. В речника против думата „ мъжага “ стои негова фотография, с излизанията му на трибуната комплексира всички мъже в залата. “

„ Цончо Ганев се пръска с парфюм „ Тройнор “ и не може обонянието му да усети финеса на френските парфюми – това е негов проблем ", добави още Пейков.

Стоян Таслаков пък съобщи, че в залата се е заселил „ облак от винарки “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР